Η μεγαλύτερη έκθεση eCommerce της Ελλάδος

Νέα / February 2, 2021 - Author: Renfluence Team

Η πιο σημαντική διοργάνωση για το ηλεκτρονικό εμπόριο και την ψηφιακή διαφήμιση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη πλησιάζει. Η μεγάλη έκθεση eCommerce & Digital Marketing Expo Greece & Southeastern Europe (ECDM Expo) στην οποία φέτος, όλα θα είναι διαφορετικά γιατί όπως μαρτυρά και η ονομασία της, που φέτος άλλαξε προσθέτοντας τον κλάδο του Digital Marketing, είναι μια πολυεπίπεδη διοργάνωση με πολλά παράλληλα event.

Σκοπός της είναι η ανάπτυξη των συνεργασιών μεταξύ των επαγγελματιών της αγοράς του web, που ειδικεύονται στις υπηρεσίες παρουσίας και προβολής στο internet και των επιχειρήσεων από διάφορους οικονομικούς κλάδους. Η εκδήλωση που αποτελεί θεσμό για τον κλάδο των εταιρειών παροχής υπηρεσιών παρουσίας στο διαδίκτυο, είναι πάντα χώρος συνάντησης για την ίδια την αγορά που την επισκέπτεται για να ενημερωθεί για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις. Επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, αναζητούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη για την παρουσία τους στο διαδίκτυο, όπως ηλεκτρονικά καταστήματα, εξαγωγικές επιχειρήσεις, τουριστικές επιχειρήσεις, κλπ.

Παράλληλα με την εμπορική έκθεση, θα πραγματοποιηθεί το κύριο Συνέδριο της έκθεσης, το οποίο χωρίζεται σε πέντε βασικές θεματικές ενότητες στις οποίες θα συμμετέχουν περισσότεροι από 30 Έλληνες και ξένοι διακεκριμένοι ομιλητές. Digital Agencies roundtable, Meet Magento Greece, Τouris m.Next είναι κάποια από τα συνέδρια που θα λάβουν χώρα. Ανάμεσά τους, το Celebrities in eCommerce από επιτυχημένους Influencers, το οποίο εστιάζει στις πρακτικές που ακολουθούν αναγνωρίσιμα πρόσωπα από διάφορους κλάδους του καλλιτεχνικού και άλλων χώρων, στην προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων και στη συμβολή που έχουν οι συνεργάτες τους στα success stories τους.

Θα παρουσιαστούν real case studies των celebrities από τους επαγγελματίες-συνεργάτες τους στο χώρο του μάρκετινγκ και του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, οι οποίοι θα μοιραστούν με τους παρευρισκόμενους τις εμπειρίες τους από τα επιτυχημένα project στο χώρο του eCommerce.

Η Renfluence, συμμετέχει στη μεγαλύτερη έκθεση eCommerce & Digital Marketing Expo Greece & Southeastern Europe διατηρώντας εκθεσιακό χώρο στο περίπτερο 32Α αλλά και καλώντας για ομιλητές ορισμένους από τους πιο επιτυχημένους και αναγνωρισμένους Influencers στο συνέδριο Celebrities in eCommerce. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλη την ομάδα μας καθώς και να μάθουν για τις υπηρεσίες μας.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η έκθεση αναμένεται να γίνει πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Learn More